Arquitectes Industrials - Gesa

Descobreix tot el que tenim per oferir-te

Gesa pot assolir els reptes més singulars requerits pels clients amb tota la garantia necessària de qualitat, terminis i costos. Coneix tot el que podem oferir-te servei a servei.

Projectes de legalització d'activitats

Projectes de legalització d'activitats

Projectes d’enginyeria per a l’obtenció de la llicència d’activitats. Altres tràmits relacionats: certificats de canvis de nom, certificats d’eficiència energètica, etc.

Projectes i legalització d'instal·lacions

Projectes i legalització d'instal·lacions

Elèctriques (baixa tensió i mitja tensió), Telecomunicacions, Calefacció, clima i aigua calenta sanitària, Energia solar, Contra incendis (detecció i extinció), Gas, Emmagatzematge de productes químics, Emmagatzematge de productes petrolífers.

Direcció i supervisió d'obres i instal·lacions

Coordinació de seguretat i salut, Estudis acústics, Estudis d’estalvi energètic, Tramitació de permisos als Ajuntaments, Tramitacions a Entitats d’Inspecció i Control

Inspecció i supervisió aèria amb dron

Oferim serveis d’inspecció i supervisió aèria d’obres amb drons. Efectuem el seguiment mitjançant filmació de les obres des de l’inici fins a la finalització.

GESA ofereix el servei de documentació geomètrica d'alta definició (HDS: High Definition Survey) d'elements o entorns existents sobre els quals es pretén realitzar qualsevol tipus d'actuació amb escàner làser terrestre

Escàner làser terrestre

Servei de documentació geomètrica d’alta definició (HDS: High Definition Survey) d’elements o entorns existents sobre els quals es pretén realitzar qualsevol tipus d’actuació amb escàner làser terrestre. Més informació.

Administracions públiques i empreses que confien en nosaltres

Els nostres clients ens fan ser qui som, i ens sentim molt afortunats d’haver treballat amb empreses i administracions tan destacades, donant un servei global tant per l’administració pública com per l’empresa privada.

Actualitat de GESA

Últims articles del nostre Blog relacionats amb l’enginyeria, l’arquitectura i l’eficiència energètica.