Què és GESA?

GESA és un despatx professional especialitzat en el disseny de projectes i la gestió i direcció d’obres en els àmbits de l’enginyeria, l’arquitectura i el medi ambient.

Amb més de 25 anys treballant en el sector, formem un equip pluridisciplinari d’enginyers, arquitectes i especialistes en diferents camps d’actuació. Aquesta característica ens permet oferir al client un servei global adaptat a les seves necessitats.

La nostra experiència en gràfics

Projectes d'enginyeria
Projectes d'arquitectura
Projectes d'eficiència energètica
Altres projectes de construcció i obres
Arquitectes industrials, enginyers i medi ambient
0
Anys d'experiència en el sector
Arquitectes industrials, enginyers i medi ambient
0
Tècnics professionals
Arquitectes industrials, enginyers i medi ambient
Més de
0
Projectes realitzats
Auditories de Punts de llum a tot Espanya
Més de
0
Punts de llum auditats
Arquitectes industrials, enginyers i medi ambient
Més de
0
Clients satisfets
Projectes d'Arquitectura i Enginyeria a tot Espanya
0
Projectes a tot el territori espanyol

Com podem ajudar-te?

L’evolució del mercat, el nostre clar enfoc al client, un equip tècnic multidisciplinari, l’alta eficiència i especialització dels nostres serveis, així com l’aposta decidida per la tecnologia, fa que podem donar solucions a molts projectes i situacions.

Des del mateix instant en que contactis amb nosaltres, tindràs al teu costat un equip de professionals dedicat a trobar la solució adequada a les teves necessitats.

Qualitat

Treballem amb eficàcia, solvència tècnica i responsabilitat procurant oferir el millor servei, per aconseguir projectes executius de la màxima qualitat i garanties.

Experiència

Comptem amb més de 25 anys d’experiència en el sector i més de 2.000 projectes d’obres i instal·lacions realitzats en l’àrea de l’enginyeria i l’arquitectura sempre aplicant els coneixements, l'experiència i la professionalitat.

Innovació

Sempre hem destacat per dissenyar i implementar solucions innovadores, que han aportat un valor diferencial als nostres clients, oferint les capacitats de disseny en mètodes BIM o GIS.

Integritat

Som un despatx professional especialitzat en la realització de projectes i la direcció d’obres, sabem de la importància dels projectes pels nostres clients, així que tractem amb la màxima responsabilitat i rigor la confiança dipositada.

Últims projectes

Administracions públiques i empreses que confien en nosaltres

Els nostres clients ens fan ser qui som, i ens sentim molt afortunats d’haver treballat amb empreses i administracions tan destacades, donant un servei global tant per l’administració pública com per l’empresa privada.

Actualitat de GESA

Últims articles del nostre Blog relacionats amb l’actualitat de GESA.