Gesa Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL Salta als continguts
Pots canviar l'idioma: Català | Castellano
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança

Formació contínua

El grup d’empreses Gesa és conscient que el seu millor potencial, junt amb el del clients, són les persones que integren l’equip humà, a més de la formació especifica que es requereix de base de cada un dels nostres candidats que opten per treballar amb nosaltres. L’objectiu de Gesa és l’incrementar, amb la formació contínua, les capacitats del coneixement i les habilitats de les persones.

Aquesta formació s’imparteix en dos grans grups que són:

  • Formació interna
  • Formació externa

La formació interna està basada en l’intercanvi d’experiències i coneixements entre el personal, a través de diferents programes i accions d’aprenentatge en qual estem implicats del primer fins a l’últim dels treballadors i del personal directiu.

La formació externa la imparteixen tècnics i professionals procedents de diverses empreses especialistes que Gesa convoca per tal de mantenir sempre ben formades les persones sobre noves tecnologies, novetats recents, en tot tipus de procediments, nous materials, informàtica, legislació, etc.

La formació externa també es fomenta amb l’assistència a fires nacionals i internacionals relacionades amb les nostres tasques i amb els nostres clients, en els que s’assisteix per tal d’assolir un major coneixement i poder escollir entre les millors alternatives. Per cada nova experiència s’organitzen diferents accions divulgatives internes per compartir els nous coneixements adquirits amb aquelles persones que no hi han assistit.

Habitualment l’equip humà del nostre grup d’empreses, tot seguint la política de formació contínua, assisteixen a màsters, cursos, seminaris, jornades en tot tipus de disciplines que són essencials pel nostre treball.

Finalment, diverses persones de l’equip també participen en jornades, conferències, congressos i masters per impartir classes de docència i transferir els coneixements a altres persones.Tornar a equip

Posa't en contacte amb nosaltres: c/. Onze de Setembre n.43, baixos 1a - 08520 Les Franqueses del Vallès - Tel. 93 846 53 20 Fax. 93 840 24 19 e-mail: gesa@gesa.cat