Gesa Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL Salta als continguts
Pots canviar l'idioma: Català | Castellano
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiançapeu de foto
peu de foto

Equip

L'equip humà del grup d'empreses està integrat per 16 persones formades en diversos camps tècnics incloent la docència, donant preferència a la formació contínua de tots els seus components amb l'objectiu de fomentar el treball en equip i ser plentament responsable.

Per fer front als projectes d'enginyeria complexos és imprescindible comptar amb un equip tècnic adequat degudament motivat, amb il·lusió i compromesos amb els objectius de l'enginyeria.

El nostre estil

L’enginyeria Gesa té per objectiu donar un servei integrat de disseny i assistència en urbanisme, obra pública i edificació a organismes públics i a empreses privades

Equip tècnic

Les persones que formen l’empresa Gesa són professionals d’àmbits pluridisciplinars, amb experiència contrastada, capacitat de treball en equip, responsabilitat en les tasques i neguit de millora constant.

Experiència

Es disposa d’una experiència acumulada de prop de 2000 projectes de tota tipologia amb la construcció i consolidació de bona part d’ells, en la seva majoria en obra pública per organismes de l’administració i d’altres per entitats privades.

Posa't en contacte amb nosaltres: c/. Onze de Setembre n.43, baixos 1a - 08520 Les Franqueses del Vallès - Tel. 93 846 53 20 Fax. 93 840 24 19 e-mail: gesa@gesa.cat