Gesa Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL Salta als continguts
Pots canviar l'idioma: Català | Castellano
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança

Avís legal

Raó Social: Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL
N.I.F.: B-60566627
Adreça: c /. Onze de Setembre n.43, baixos 1a - 08520 Les Franqueses del Vallès

Poden sol licitar més informació a:

Telèfon: 93 846 53 20 - Fax: 93 840 16 84
E-mail: gesa@gesa.cat

Protecció de dades

A efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL informa al visitant d'aquesta pàgina que les dades personals que faciliti en qualsevol moment i de forma voluntària a Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL o als seus empleats, seran incloses en el fitxer de dades de caràcter personal degudament legalitzat i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades i manteniment sota la responsabilitat de la pròpia empresa.

La principal finalitat d'aquest fitxer és la de mantenir una relació contractual i la realització d'estudis estadístics. Qualsevol altre ús de les dades personals diferent dels esmentats, requerirà del previ i exprés del soci.

L'usuari podrà accedir a aquest fitxer, en qualsevol moment, amb la finalitat de sol licitar i obtenir la rectificació, cancel lació, modificació o oposició de les seves dades personals, dirigint-se personalment o per escrit a les dependències de la mateixa empresa situades al carrer Onze de Setembre n.43, baixos 1a - 08520 Les Franqueses del Vallès

Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar i adoptarà totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia.

Posa't en contacte amb nosaltres: c/. Onze de Setembre n.43, baixos 1a - 08520 Les Franqueses del Vallès - Tel. 93 846 53 20 Fax. 93 840 24 19 e-mail: gesa@gesa.cat