Gesa Gestió d'enginyeria, serveis i arquitectura, SL Salta als continguts
Pots canviar l'idioma: Català | Castellano
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança
La vostra empresa d'enginyeria i arquitectura
més completa, de la vostra confiança

Administració local - Ajuntaments

Donada la dilatada experiència de Gesa s.l. amb l’administració pública local, es té la capacitat suficient per tal d’ajudar a elaborar i gestionar de forma àgil i eficient tot tipus de memòries valorades, projectes d’enginyeria civil i arquitectura, gestió pels diferents programes de subvencions oficials pel finançament local, i a l’hora es disposa de l’equip necessari per atendre eficaçment les direccions d’obra i coordinacions de seguretat i salut des de petites obres fins a obres singulars i notables.

Es pot facilitar en gran mesura les gestions amb totes les companyies de serveis, com també amb els diversos organismes públics com són l’Agència Catalana de l’Aigua, carreteres de la Diputació, Generalitat, Ferrocarrils, i altres.

Per Ajuntaments també es fan informes tècnics, assistència tècnica puntual i assessoraments, incloent també la redacció i gestió de projectes subvencionables per diferents programes europeus, estatals, autonòmics o provincials, tal com:

FEIL
FEIL
(Fondo Estatal de Inversión Local)


FEDER
FEDER
(Fondos Europeos de Desarrollo Regional)


PUOSC
PUOSC
(Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya)


Programes LIFE
Programes LIFE
(Fons Europeu Conservació de Natura i Suport Ambiental)


Llei de Barris per Municipis
Llei de Barris per Municipis

Totes les tasques es desenvolupen sempre amb la màxima objectivitat i confidencialitat requerides per aquest tipus de treballs.

Posa't en contacte amb nosaltres: c/. Onze de Setembre n.43, baixos 1a - 08520 Les Franqueses del Vallès - Tel. 93 846 53 20 Fax. 93 840 24 19 e-mail: gesa@gesa.cat